Spillerett 2016

Sesongen er rett hjørnet! Bestill spillerett i dag!

Snøen er borte, og fram titter greener og fairwayer. Det er ennå ikke helt klart når baneåpning blir, men vær klar når det skjer! Du kan allerede nå bestille spillerett for 2016, og da kan du spille så mange golfrunder du vil på Hvam Golfklubb.

Spillerett bestiller du direkte på klubben hjemmeside, her finner du bestillingsskjemaet: http://hvamgolfklubb.no/spillerett/

Etter du har fylt ut skjemaet, vil du motta en bekreftelse per e-post. Faktura vil bli tilsendt i etterkant, og beviset for betalt spillerett kan hentes i klubbhuset. Informasjon om når klubbhuset er åpent vil bli publisert på hjemmesiden og Facebook.

Priser på spilleretter 2016

Voksen:  2500,- (kr 3300 for ikke-medlemmer)
Ungdom(17-19 år): 1000,- (for medlemmer og ikke-medlemmer)
Barn(0-16 år): 500,- (kr 1000 for ikke-medlemmer)

Greenfee for 2016:

Greenfee 9 hull: kr 200 (medlemmer og ikke-medlemmer)
Greenfee 18 hull: kr 250 (kr 300 for ikke-medlemmer)

Ta kontakt dersom det er noe du lurer på: per e-post: post@hvamgk.no eller per telefon: Jonas: 413 58 681.

Medlemsmøte 18.12 kl 19:00

Tema for møte: Status om Hvam Golfklubb, Hvam Golfbane, og hvilke fremtidsutsikter og muligheter golf på Hvam kan gi oss i 2020

Simulatorsesongen 2019

Vi beklager lite informasjon knyttet til årets simulatorsesong. Vi har lenge vært i diskusjon med Hvam videregående, angående drift av simulatorsenteret. Partene