Banestatus: Mulig åpning til påske

Temperaturen stiger og golfsesongen nærmer seg med stormskritt. Greenene har allerede vist seg å ha klart vinteren godt og med litt flaks med temperaturer og solforhold kan det være mulighet for baneåpning allerede til påske. (vi kommer tilbake med bekreftelse)
Men, for at dette skal være mulig er greenkeeper avhengig av at noen hjelper til med noen småting på golfbanen, som f.eks. plassering av teeklosser, flagg og annet diverse.
Skulle du befinne deg i nærheten av golfbanen skjærtorsdag eller langfredag, og ønsker å hjelpe til med noen småting, gi beskjed til greenkeeper Gavin Mathews per tlf, 97 12 85 21

Medlemskap og spillerett
Vi starter med fakturering av medlemmer tirsdag 09.04.2019.
Det vil snart bli sendt ut informasjon om bestilling av spillerett for 2019.
Hvam Golfklubb

Lag-NM 2019

Hei, Lag NM 2 div spilles i år på Østmarka GK 20-21 Juli og Hvam GK stiller selvfølgelig med lag. I forkant

Golftrening – onsdag 22. mai