Golftrening med pro

Fra og med tirsdag 14. mai vil klubben gi tilbud om treninger i grupper med pro. Pro er Jørgen van Vuuren. Han tar for seg alle elementer innen golf.

Første gruppe vil starte kl. 17.30-18.30. Deretter blir det en pause på en halv time der gruppa kan stille spørsmål. Neste gruppe starter kl 19-20. Denne gruppa bør også møte kl. 18.30 for å delta i samtale og spørsmålsrunde sammen med pro.

Hver spiller betaler kr 100.- Klubben sponser resten.

Alle er velkommen, både nybegynnere, unge og gamle, damer og herrer. Vi kan grille i pausen. Påmelding skjer til Iver Husum 95831200 på telefon, SMS  eller mail. Første mann til mølla er sikret plass.  Det blir 5-8 per gruppe.

Dette er et tiltak for å øke aktiviteten i klubben og ha et sosialt positivt samvær.

Hvam Golfklubb

Se resultatene fra Lag-NM

Hvam Golfklubb stiller med lag i 2.div for Herrer på Østmarka Golfklubb. Laget består av Espen Lunden, Stig-Andre Hansen, Gavin Edward Matthews

Golftrening 25/6