Golftrening med pro

Fra og med tirsdag 14. mai vil klubben gi tilbud om treninger i grupper med pro. Pro er Jørgen van Vuuren. Han tar for seg alle elementer innen golf.

Første gruppe vil starte kl. 17.30-18.30. Deretter blir det en pause på en halv time der gruppa kan stille spørsmål. Neste gruppe starter kl 19-20. Denne gruppa bør også møte kl. 18.30 for å delta i samtale og spørsmålsrunde sammen med pro.

Hver spiller betaler kr 100.- Klubben sponser resten.

Alle er velkommen, både nybegynnere, unge og gamle, damer og herrer. Vi kan grille i pausen. Påmelding skjer til Iver Husum 95831200 på telefon, SMS  eller mail. Første mann til mølla er sikret plass.  Det blir 5-8 per gruppe.

Dette er et tiltak for å øke aktiviteten i klubben og ha et sosialt positivt samvær.

Hvam Golfklubb

Torsdagsturnering 07. mai

Hei alle Hvam-golfere. Norges Golfforbund har nå åpnet for turneringsspill så lenge turneringene er avgrenset til klubbturneringer. Vi starter derfor med torsdagsturneringer

Takk til dugnadsgjengen onsdag 29. april