Golftrening 25/6

Drivertrening

Neste trening med Jørgen blir tirsdag 25 juni. Da står driver på programmet. Tidspunktet er det samme som sist for gruppene kl. 17.30 0g 19.00. De som ikke har meldt seg på, gjør det til Iver på SMS på tlf. 95831200. De som ønsker enetimer med Jørgen, tar direkte kontakt med han på tlf. 97526825. Dette blir siste trening før sommerferien. Kom gjerne med kommentarer om vi skal fortsette med instruksjon etter ferien.

Torsdagsturnering 07. mai

Hei alle Hvam-golfere. Norges Golfforbund har nå åpnet for turneringsspill så lenge turneringene er avgrenset til klubbturneringer. Vi starter derfor med torsdagsturneringer

Takk til dugnadsgjengen onsdag 29. april

Nytt blomsterbed ved infotavle rydding av tenung bak klubbhuset maling av infotavle maling av nye bunkerriver nye avstandsskilt på rangen Nye stolper