Golftrening 25/6

Drivertrening

Neste trening med Jørgen blir tirsdag 25 juni. Da står driver på programmet. Tidspunktet er det samme som sist for gruppene kl. 17.30 0g 19.00. De som ikke har meldt seg på, gjør det til Iver på SMS på tlf. 95831200. De som ønsker enetimer med Jørgen, tar direkte kontakt med han på tlf. 97526825. Dette blir siste trening før sommerferien. Kom gjerne med kommentarer om vi skal fortsette med instruksjon etter ferien.

Golftrening 10. sept

Tirsdag 10 september fortsetter treningene med instruktør. Hva vi skal trene på, blir opp til hver enkelt. Vi deler i to grupper

Klubbmesterskap 2019

Klubbmesterskapet ble avholdt i helgen 31. aug – 01. sept i fint vær og fantastiske baneforhold. 22 spillere var med å kjempe