Golftrening 25/6

Drivertrening

Neste trening med Jørgen blir tirsdag 25 juni. Da står driver på programmet. Tidspunktet er det samme som sist for gruppene kl. 17.30 0g 19.00. De som ikke har meldt seg på, gjør det til Iver på SMS på tlf. 95831200. De som ønsker enetimer med Jørgen, tar direkte kontakt med han på tlf. 97526825. Dette blir siste trening før sommerferien. Kom gjerne med kommentarer om vi skal fortsette med instruksjon etter ferien.

Se resultatene fra Lag-NM

Hvam Golfklubb stiller med lag i 2.div for Herrer på Østmarka Golfklubb. Laget består av Espen Lunden, Stig-Andre Hansen, Gavin Edward Matthews

Golftrening 25/6

Drivertrening Neste trening med Jørgen blir tirsdag 25 juni. Da står driver på programmet. Tidspunktet er det samme som sist for gruppene