Klubbmesterskap 2019

Hvam klubbmesterskap. 31.8-1.9. 2019!! Årets største sosiale og utfordrende happening. Åpent for alle medlemmer av Hvam Golfklubb. Alle klasser, alle kan være med, uansett hcp. Flotte premier i alle klasser, pluss litt ekstra. Grilling og premieutdeling etter ferdig runde søndag. Flest mulig deltager gir mer moro! Meld deg på i golfbox og vær med på moroa du også. Vi ses på banen.

Mvh Hvam GK

Torsdagsturnering 07. mai

Hei alle Hvam-golfere. Norges Golfforbund har nå åpnet for turneringsspill så lenge turneringene er avgrenset til klubbturneringer. Vi starter derfor med torsdagsturneringer

Takk til dugnadsgjengen onsdag 29. april