Klubbmesterskap 2019

Hvam klubbmesterskap. 31.8-1.9. 2019!! Årets største sosiale og utfordrende happening. Åpent for alle medlemmer av Hvam Golfklubb. Alle klasser, alle kan være med, uansett hcp. Flotte premier i alle klasser, pluss litt ekstra. Grilling og premieutdeling etter ferdig runde søndag. Flest mulig deltager gir mer moro! Meld deg på i golfbox og vær med på moroa du også. Vi ses på banen.

Mvh Hvam GK

Bane Status

Hei alle sammen Takk for sesongen, håper du har hatt glede av Banen og greenene i år. Dessverre er det den tiden

Golftrening 10. sept