Gavin slutter som greenkeeper på Hvam Golfbane

Facebook

I would like to inform you all that i will be leaving Hvam this year as your head greenkeeper. i will be taking up a new position as Course manager at Oppegard Golfklubb from the 1st february. It has been a great experience to work at Hvam and i have appreciated all the support that i have had from  you all. I hope i have left the course in better condition than when i started and i wish the course/club all the very  best in the future. I will continue to live locally so i look forward to visiting Hvam next year and catching up with many of you that i have worked closely with and consider friends.

Good luck for the future

Gavin

Vi takker Gavin for fantastiske baneforhold de siste årene, og ønsker han lykke til videre i sin stilling som head greenkeeper på Oppegard Golfklubb.

Viken Fylkeskommune og Hvam videregående er nå i full gang med å finne en erstatter. Ser du etter en jobb som greenkeeper eller kanskje kjenner noen som gjør det? Se hele stillingsannonsen her, https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=241084498

Flere innlegg

Protrening med Håkon Svenneby

PRO TRENINGER MED HÅKON SVENNEBY PÅ HVAM GOLFKLUBB VÅREN 2024 Hei alle være medlemmer, Fra Tirsdag 30 April drar vi i gang

Åpning av driving rangen

En gladnyhet på vei inn i helgen, Drivingrangen åpner i dag klokken 16.00! Så her er det bare å varme svingen, slå

Årsmøtepapirer 2024

Last ned årets årsmøtepapirer her Husk å stille på åretsmøte. Sted: Peisstua på Hvam videregående skole Dato: Onsdag, 20. mars. Tid: 19:00