Veien til golf

Spillrett på Hvam Golfbane gir deg fri tilgang til en spennende 9-hulls golfbane i et kupert landskap med raviner og greener i verdensklasse. 

Kursdatoer 2019

Veien-til-golf 2020DatoTid
Helgekurs (utendørs)Torsdag 21. mai
Fredag 22 mai
Lørdag 23. mai
Søndag 24. mai
10:00 - 13:00
17:00 - 20:00
10:00 - 13:00
10:00 - 13:00

Pga av COVID-19 er det max 8 deltakere, fordelt på 2 trenere. 

Vi vil oppdatere med flere tilgjengelige kurs i 2020.

Pris for golfkurs

Kursene inkluderer medlemskap 1. årPris
Voksen f.o.m. 20 år1550,-
Barn og ungdom under 20 år500,-
Påmelding
Kontakt

Frank Roger Heimen

Telefon: 47838725

Epost: frank@elesco.no

Ta kontakt med Frank Roger Heimen for spørsmål angående VTG-kurs/grønt kort.

Hva er målet med VTG?

Målet med Veien til Golf (VTG) opplæringen er at golf skal introduseres på en slik måte at spilleren føler trygghet og trivsel i golfmiljøet og blir inspirert til å fortsette med trening og spill og bli medlem av en golfklubb. Gjennom nybegynnerkurset skal spilleren komme i gang med treningen samt lære det mest grunnleggende om sikkerhet, golfvett og ferdsel på golfbanen.

Golf er gøy, golf er for alle og er supert for helsa. Meld deg på!

Du trenger ingen forkunnskaper eller utstyr for å ta kurset. Dersom du ikke har eget utstyr har vi ekstra til utlån under hele kurset. Vi har også gode tilbud på nybegynnersett i vår golfshop. Etter endt kurs vil du bli ivaretatt og fulgt opp som nybegynner.

VTG er inngangsporten til mange fantastiske golf -og naturopplevelser. På kurset vil du lære alt du trenger for å få en god start inn i golfsporten. Kurset er svært praktisk tilrettelagt, og all undervisning vil foregå på treningsområde og bane.

Litt om kurset

Nybegynneropplæringen innebærer mye praksis på banen. Den tidligere obligatoriske prøven utgår, og erstattes i stedet av Treningskortet, som inneholder forskjellige punkter som utøveren skal gjennomgå i løpet av opplæringen.