Hærverk på treningsområde

Treningsområde ved parkeringsplassen er stengt ut sesongen.

Etter helgens golfaktiviteter er det noen som har tatt seg friheten med å slå baller fra den nysådde treningsgreenen. Dette har etterlatt seg store sår i greenen og vil utsette en eventuell åpning av treningsområde til neste år.

Det er kjedelig at noen personer ikke viser mer respekt til golfanlegget. Vi vet at dette gjelder de aller færreste av dere, men vi vil uansett oppfordre alle til å ta ansvar når noen oppdager hærverk på golfanlegget.

Vi vil også oppfordre alle til å bli flinkere til å ta nedslagsmerker, både dine egne og andre merker du ser på greenen.

Innkalling til årsmøte i Hvam Golfklubb

Styret i Hvam Golfklubb innkaller med dette til årsmøte 2024. Sted: Peisestua på Hvam videregående skoleDato: 20. marsTid: 19.00 Medlemmer har frist

Golftrening for voksne og juniorer

Golftrening for voksne Hvam golfklubbs nye Pro, Håkon Svenneby, holder tre treninger for klubbens voksne medlemmer tre tirsdager, 5., 12. og 19.

Vinnerne av klubbmesterskapet 2023

Vi gratulerer årets klubbmestere, Håkon Svenneby, og klubbmester senior, Roy Fjeld, for deres fremragende prestasjoner i årets klubbmesterskap i 2023. Lørdagen viste