Årets første parturnering

Lørdag 26.06 kl 10:00 starter vi med årets første parturnering på Hvam Golfbane. 🏆

👥 Parturneringen består av to serier, første runde spilles det 18-hulls Texas Scramble.

Det er åpent for å melde seg på som lag☝️

Her forventes det mange kreative og morsomme lagnavn. For de av dere som ikke har lag kan melde seg på singel, så setter vi dere i lag med andre som ikke har noen å spille med.

Det blir en kjempefin anlendning til å bli kjent med nye spillere fra klubben, få tips om regler og banespill, og for mange prøve sin aller første turnering på banen.

Vi avslutter turneringen med en liten sosial sammenkomst med vafler., 🧇

Innkalling til årsmøte i Hvam Golfklubb

Styret i Hvam Golfklubb innkaller med dette til årsmøte 2024. Sted: Peisestua på Hvam videregående skoleDato: 20. marsTid: 19.00 Medlemmer har frist

Golftrening for voksne og juniorer

Golftrening for voksne Hvam golfklubbs nye Pro, Håkon Svenneby, holder tre treninger for klubbens voksne medlemmer tre tirsdager, 5., 12. og 19.

Vinnerne av klubbmesterskapet 2023

Vi gratulerer årets klubbmestere, Håkon Svenneby, og klubbmester senior, Roy Fjeld, for deres fremragende prestasjoner i årets klubbmesterskap i 2023. Lørdagen viste