Golfbanen er stengt for sesongen

Mandag 1.november stenger golfbanen for sesongen, pga av våte forhold. Vi håper alle medlemmer og gjester har hatt en flott sesong, og vi gleder allerede neste år. Vi takker greenkeeper Gavin for flotte baneforhold. Vi håper mange finner veien til simulatorsenteret i vinter.

Innkalling til årsmøte i Hvam Golfklubb

Styret i Hvam Golfklubb innkaller med dette til årsmøte 2024. Sted: Peisestua på Hvam videregående skoleDato: 20. marsTid: 19.00 Medlemmer har frist

Golftrening for voksne og juniorer

Golftrening for voksne Hvam golfklubbs nye Pro, Håkon Svenneby, holder tre treninger for klubbens voksne medlemmer tre tirsdager, 5., 12. og 19.

Vinnerne av klubbmesterskapet 2023

Vi gratulerer årets klubbmestere, Håkon Svenneby, og klubbmester senior, Roy Fjeld, for deres fremragende prestasjoner i årets klubbmesterskap i 2023. Lørdagen viste