Rangen er åpen

Vi er glade for å kunne meddele at driving rangen nå er åpen og klar for sesongen. Vi ønsker å minne alle gjester om å forlate rangen ryddig og pent, slik at den er like innbydende ved ditt neste besøk. Vennligst legg tilbake ballbøtter på plass, kast ødelagte pegger i søpla og fjern annet avfall. Vi håper at mange vil benytte seg av vår fantastiske driving range i løpet av denne sesongen, og ønsker alle god trening!

Innkalling til årsmøte i Hvam Golfklubb

Styret i Hvam Golfklubb innkaller med dette til årsmøte 2024. Sted: Peisestua på Hvam videregående skoleDato: 20. marsTid: 19.00 Medlemmer har frist

Golftrening for voksne og juniorer

Golftrening for voksne Hvam golfklubbs nye Pro, Håkon Svenneby, holder tre treninger for klubbens voksne medlemmer tre tirsdager, 5., 12. og 19.

Vinnerne av klubbmesterskapet 2023

Vi gratulerer årets klubbmestere, Håkon Svenneby, og klubbmester senior, Roy Fjeld, for deres fremragende prestasjoner i årets klubbmesterskap i 2023. Lørdagen viste