Klar for årets golfsesong? Banen åpner 5. mai kl. 16:00

Vi har gleden av å annonsere at golfbanen åpner fredag 5. mai kl. 16:00! Dette markerer starten på årets golfsesong, og vi kan knapt vente med å ta imot golfentusiaster fra nær og fjern. Vi anbefaler å bestille tidlig for å sikre dere en plass på banen. Bestilling av starttider gjøres i Golfbox.

Vil du ha fritt spill på Hvam Golfbane? Sjekk ut hvordan du bestiller her.

I tillegg vil vår shop være åpen fra lørdag 6. mai, så kom innom og sjekk ut vårt utvalg av golfutstyr og tilbehør.

Vi ser frem til å se dere på banen og ønsker dere en fantastisk start på golfsesongen!

Kvalifisering til Lag NM

Hei alle medlemmer,Golfsesongen er nå godt i gang og tiden har nå kommet for kvalifisering til årets lag NM for herrer.I år

Dugnad 6. mai kl 18:30

Dugnad mandag 6. mai kl 18:30. Oppmøte ved klubbhuset. Gjøremål: Med vennlig hilsen Styret i Hvam Golfklubb PS! Hvis det blir pen