VTG- kurs på Hvam

Neste VTG- kvtgurs i Hvam Golfklubb starter mandag 11. mai

VTG- kurs er et nybegynnerkurs i golf hvor du lærer golfvett, sikkerhet,enkle regler,banepleie,korte slag, lange slag og å trene med treningskortet.
Kurset er på 12 timer, og vil foregå innendørs på simulator, på treningsfeltet og på banen.

Kurset koster kun 1750 kroner for voksne. Da inkluderer dette medlemskap i Hvam Golfklubb, noe som alene koster 950 kroner. Prisen for ungdom (16-19) er 800 kroner inkludert medlemskap.
Du kan også gjennomføre kurset uten å bli medlem.

Golf er gøy, golf er for alle og golf er supert for helsa. Meld deg på!

Innkalling til årsmøte i Hvam Golfklubb

Styret i Hvam Golfklubb innkaller med dette til årsmøte 2024. Sted: Peisestua på Hvam videregående skoleDato: 20. marsTid: 19.00 Medlemmer har frist

Golftrening for voksne og juniorer

Golftrening for voksne Hvam golfklubbs nye Pro, Håkon Svenneby, holder tre treninger for klubbens voksne medlemmer tre tirsdager, 5., 12. og 19.

Vinnerne av klubbmesterskapet 2023

Vi gratulerer årets klubbmestere, Håkon Svenneby, og klubbmester senior, Roy Fjeld, for deres fremragende prestasjoner i årets klubbmesterskap i 2023. Lørdagen viste