Flott golfrunde av Arne Håskjold ga seier i Høstturneringa lørdag

Det går fram og tilbake i årets Høstturnering på Hvam. Forrige uke brynte spillerne seg på bakerste tee, denne uka var det fremste tee som stod for tur. Og her viste spillerne mye god golf.

Med to birdier på hull åtte og ni, sikret Arne Håskjold seg seieren i lørdagens turnering. 20 poeng holdt til seier med god margin på andremann Gudfinnur Kleveland med 17 poeng. Samtidig er det verdt å merke seg Klevelands bruttoscore på 1 under banens par, kronet med en eagle på hull 9. Roger Udnes tok tredjeplassen.

Resultater

Medlemsmøte 18.12 kl 19:00

Tema for møte: Status om Hvam Golfklubb, Hvam Golfbane, og hvilke fremtidsutsikter og muligheter golf på Hvam kan gi oss i 2020

Simulatorsesongen 2019